L'escola a tope per Setmana Santa

Durant l'esplai de Setmana Santa els alumnes de l'escola de vela han estat sortint amb els Hobie 15. Apart, estem entrenant l'equip de regates de l'Escola de Vela de Calafell que debutarà al proper Campionat de Catalunya, els dies 7 i 8 de juny a la Platja Llarga.

 Equip de regates

L’Escola de Vela de Calafell, primers al Campionat de València

L'ànima de la nostre Escola de Vela, en Jordi Sànchez (amb Alberto Torné) i Sergi Cadenas (amb Oriol Nuet), han quedat classificats en primer i segon lloc respectivament del Campionat de Vela de València en la categoria F18, celebrat el 22 i 23 de març  al club de regates de Poblamarina, València.

Els campions del campionat

 

Llegeix més...

Arrenca la vela escolar

Avui dilluns 23 de setembre de 2013 ha succeït un fet històric a Calafell: 20 nens i nenes de 1r d'ESO de l'IES Camí de Mar de Calafell han fet la primera classe pràctica de l'assignatura optativa de vela de l'institut.

Alumnes IES Camí de Mar

Llegeix més...

Èxit de la temporada d'estiu de l'escola

L'Escola de vela ha finalitzat la temporada d'estiu amb una assistència de prop de 400 alumnes, entre el casal d'estiu de vela, visites d'altres casals amb qui tenim acords, jornades de portes obertes, etc.

Enguany continuarem l'activitat durant tot l'any, amb la vela escolar i les activitats extraescolar dels caps de setmana.

Visita del casal de tennis

Més informació a l'Ajuntament de Calafell.

Navega tot l'any: extraescolars 2013-14

Aquest any, gràcies al conveni signat amb l'ajuntament de Calafell, introduïm la vela a les escoles.

A les escoles de primària oferim l'activitat extraescolars tots els caps de setmana de l'any.

Extraescolars

A l'institut Camí de Mar de Calafell estem ofertant una assignatura optativa quadrimestral.