Llibre "Deixant Amarres"

Portada del Llibre Deixant Amarres

La història de l'associació des de la seva fundació fins el bateig de la Barrala
Ja a la venda

Presentació online el 23 de febrer

Més informació

Exposició de videos online

Batejos de vela llatina

Aquest mes de gener del 2020 hem fet deu anys de la fundació de l'associació i ho volem celebrar compartint les imatges de les activitats que hem impulsat.

Més informació

Navegar i Batejos de mar

Batejos de vela llatina

Si voleu descobrir el plaer de navegar com es feia fa més de dos mil anys, sentint la força del vent i l'embat del mar a través de les fustes i el cordam d'unes barques molt bregades pel temps, la secció Vela Llatina Carlos Barral us convida a provar-ho.

Més informació

La presència a les xarxes socials

Recopilem tot el material multimèdia i tenim presència a les xarxes socials

El Patí Català Calafell tingué un paper destacat en la darrera edició de la Fira de Mar de Calafell amb la presència a l'estand del Passeig Marítim d'un patí català dels anys 60 del segle passat, tres embarcacions de fusta en diferents fases de restauració i bancs de treball on els aprenents de calafat de l'escola-taller que està en marxa i els seus mestres van mostrar als visitants les seves habilitats com a fusters de ribera.

Però les activitats no es van circumscriure només a vora mar, sinó que a l'Espai de la Destil·leria unes 150 persones van poder gaudir de diverses activitats: una exposició d'art i cinema i de patins a vela durant tota la tarda, i per la nit d'un tast mariner consistent en fideus rossejats a l'estil de Calafell, cançons marineres a càrrec del cor de cambra Antistiana Màskili, concert d'havaneres amb el grup Veles i Vents i de la degustació de mojitos cubans i rom cremat. Tot plegat en un marc incomparable com és la Destil.leria i el bon ambient mariner que es va crear entre els assitents.

 Cartell de la Fira del Mar 2011

Fira del Mar 2011 Fira del Mar 2011 Fira del Mar 2011

 

Podeu veure més fotos aquí (cedides amablement per en Jordi Targa).

Activitats des del 2010

Resum cronològic de totes les activitas realitzades.

Les nostres barques

L'Ecomuseu

Creiem que és molt important poder recuperar el passat mariner.