Navegar i Batejos de mar

Batejos de vela llatina

Si voleu descobrir el plaer de navegar com es feia fa més de dos mil anys, sentint la força del vent i l'embat del mar a través de les fustes i el cordam d'unes barques molt bregades pel temps, la secció Vela Llatina Carlos Barral us convida a provar-ho.

Més informació

Les nostres barques

Barques de vela llatina

L'associació ja navega amb 8 bots que hem recuperat per a Calafell i tenim altres que estem restaurant a la seu.

 

Més informació

La presència a les xarxes socials

Recopilem tot el material multimèdia i tenim presència a les xarxes socials

Per primera vegada, la federació catalana per la cultura i el patrimoni marítim i fluvial FCCPMF serà present al festival marítim internacional "Escale è Sète".

logo FCCPMF

Durant aquesta Setmana Santa se celebra al port francès de Sète, un dels festivals marítims més importants de la Mediterrània. Es tracta de la tercera edició de l’anomenat “Escale a Sète”, on hi ha inscrites 120 embarcacions patrimonials de tot el món i una presència de més de 200.000 espectadors.

http://www.escaleasete.com/

Entre les embarcacions participants enguany hi participaran per primera vegada, quatre embarcacions en representació de la Federació Catalana per la Cultura i el Patrimoni Marítim i Fluvial. Les embarcacions sortiran direcció a Sète de diferents ports catalans on existeixen entitats compromeses en la conservació i la divulgació del patrimoni marítim. Una delegació doncs de més de trenta persones que arribaran o bé per terra o bé per mar per participar d’un festival internacional que, amb pocs anys, ja s’ha convertit en exemple a la Mediterrània de desenvolupament econòmic a través de la valorització del patrimoni marítim.

Lloc: Sète (Midi Libre – França)
Dates: del 18 al 21 d’abril de 2014
Ubicació: Port dels pescadors de Sète
Contacte: Andreu Clarós (606981919)

Activitats des del 2010

Resum cronològic de totes les activitas realitzades.

Les nostres barques

L'Ecomuseu

Creiem que és molt important poder recuperar el passat mariner.