La Francisca

Batejos de vela llatina

Estem construïnt la rèplica de la barca Francisca, l'última barca de bou de Calafell i tot Catalunya.

Està previst que navegui el 2022.

Descobreix

Navegar i Batejos de mar

Batejos de vela llatina

Horari estiu 2021: divendres 17h i dissabtes 10:30h

Des del del Moll de les Llatines a la plaça del port Segur-Calafell

Informa't

Xarxes socials

Xarxes

Recopilem tot el material multimèdia (fotos, videos, premsa) i tenim presència a les xarxes socials (facebook i Instagram)

Accedeix

Durant la Fira del Mar 2013, l'amic José Morillo es va acostar a l'estand de Patí Català i l'Escola de Vela i ens va comentar que una de les seves grans aficions era al maquetisme naval i ens va demanar permís per a ixecar una planos de la Pla i Fusa. Nosaltres, evidentment, li vàrem dir que sí encantats. El resultat, prenent mides de peu em mitja hora, us el mostrem.

Gràcies José!

Plano...

 

Plano...

 

Plano...

 

Amigos de la asociación: os adjunto los planos que he confeccionado con el croquis que amablemente me permitistes sacar el pasado sábado, del PAL I FUSA. Dado que el tiempo que dediqué a la toma de medidas fué escaso, los planos son reales, yo diría, en solo un 90 %. Después de visitar la web de la asociación, me han parecido interesantes sus objetivos y por ello, os cedo desinteresadamente esos planos para que la asociación disponga de ellos como crea oportuno. Como sucintamente os expliqué, entre mis grandes aficiones está la de modelismo naval, que aunque últimamente la tengo abandonada, ha sido durante muchos años mi gran entretenimiento. Espero haya mas oportunidades de croquizar otras embarcaciones durante mis estancias en Calafell.
Un saludo. José Morillo

Activitats des del 2010

Resum cronològic de totes les activitas realitzades.

Les nostres barques

L'Ecomuseu

Creiem que és molt important poder recuperar el passat mariner.