Exposició de videos online

Batejos de vela llatina

Aquest mes de gener del 2020 hem fet deu anys de la fundació de l'associació i ho volem celebrar compartint les imatges de les activitats que hem impulsat.

Més informació

Les nostres barques

Barques de vela llatina

L'associació ja navega amb 8 bots que hem recuperat per a Calafell i tenim altres que estem restaurant a la seu.

 

Més informació

Navegar i Batejos de mar

Batejos de vela llatina

Si voleu descobrir el plaer de navegar com es feia fa més de dos mil anys, sentint la força del vent i l'embat del mar a través de les fustes i el cordam d'unes barques molt bregades pel temps, la secció Vela Llatina Carlos Barral us convida a provar-ho.

Més informació

La presència a les xarxes socials

Recopilem tot el material multimèdia i tenim presència a les xarxes socials

Benvolgut amic de la mar,

El pròxim 30 de gener l'Associació Patí Català Calafell complirà 4 anys des de la seva fundació. En aquest poc temps hem fet possible, entre tots, fer néixer un somni; donar una forta empenta en la recuperació de les tradicions marineres de Calafell.

Al nostre mar calafellenc tornen a navegar els patins catalans, probablement l'embarcació d'esbarjo més tradicional i elegant de la costa catalana. També hem aconseguit que naveguin pel mateix mar tres embarcacions de vela llatina, recuperant les arts de navegació de les antigues barques dels mariners calafellencs.

Aquest 2013 hem creat una escola de vela de qualitat per formar a futurs navegants. D'ençà del mes de maig, centenars de nens han passat per l'escola i actualment ja s´ofereix com assignatura optativa pels nens i nenes d'ESO de l'IES Camí de Mar de Calafell. També s'ha aconseguit gràcies a la col.laboració de l´Ajuntament, tindre un varador permanent a la platja i d'aquesta manera poder navegar els socis tot l'any. A més, s'han organitzat regates i travesses en patí, el V Open de Vela de Calafell, la VI Trobada de Patí Català, el bateig de la barca “Carlos Barral”, l'exposició “Barques a la sorra. Mirades dels pintors, veus dels pescadors” i un munt d'activitats a la fira del Mar i a la seu de l'associació. http://www.paticatalacalafell.cat

Per a poder seguir amb aquesta noble tasca et necessitem!

Et desitgem unes molt bones festes i un feliç 2014!

Veure video

 

Si no veus bé la nadala pots accedir directament a youtube .

Activitats des del 2010

Resum cronològic de totes les activitas realitzades.

Les nostres barques

L'Ecomuseu

Creiem que és molt important poder recuperar el passat mariner.