L'associacio

logo PCC

Som una entitat creada el 2010 que preten recuperar el passat mariner de Calafell, en la seva doble vassant: - mítica amb la vela llatina. - lúdica amb el patí a vela.

Més informació

El patí català

Patí Català Calafell

Tenim una flota de 29 patins, enguany ubicats al varador de l'Espineta.

Aquesta embarcació, única al món, té un passat esplendorós a Calafell que volem recuperar.

Més informació

La vela llatina

Secció de vela llatina Carlos Barral

La secció de vela llatina Carlos Barral té l'objectiu de restaurar embarcacions tradicionals i navegar a vela llatina.
Tenim 5 barques navegant i més de 5 a les drassanes, en diferents procés de restauració.

Més informació

La presència a les xarxes socials

Recopilem tot el material multimèdia i tenim presència a les xarxes socials

A la seu de l'Associació del Patí Català de Calafell, Mar Mític, Mar Lúdic, es va fer la presentació del curs per obtenir el Títol Bàsic de Navegació i el PER (Patró d'embarcacions d'esbarjo). El títol bàsic o "Títol Nàutic" permet portar embarcacions de fins a 8m a motor i/o a vela a una distància fins a 5 milles del punt de sortida. El PER permet portar embarcacions de fins a 15 m a una distància de 12 milles i, amb unes pràctiques complementàries,la navegació entre illes.

Biblioteca

 

Les classes començaran el proper divendres 4 de novembre i s'allargaran fins al febrer/març i les impartirà el patró Francesc Figuerola. De moment hi ha més de 14 inscrits i és probable que s'acabin formant dos grups: tot un èxit!

Per celebrar-ho els assistents van fer un berenar que va consistir en la degustació de l'oli novell de les terres del Penedès -la primera collita de l'any! Les "rostes" es suquen amb oli abundant i es combinen amb sal, sucre, tomàquet i pebrots escalivats... un plaer gustatiu del més alt nivell "gourmet" i d'altra banda arrelat a les tradicions més ancestrals de la nostra terra.

Berenar/sopar

A la Destil·leria segueixen les tasques de restauració de la barca "La Julieta" que va pertànyer a la família de Can Pilis, i les activitats recaptació de fons per finançar-ho.

Les nostres barques