Exposició de videos online

Batejos de vela llatina

Aquest mes de gener del 2020 hem fet deu anys de la fundació de l'associació i ho volem celebrar compartint les imatges de les activitats que hem impulsat.

Més informació

Les nostres barques

Barques de vela llatina

L'associació ja navega amb 8 bots que hem recuperat per a Calafell i tenim altres que estem restaurant a la seu.

 

Més informació

Navegar i Batejos de mar

Batejos de vela llatina

Si voleu descobrir el plaer de navegar com es feia fa més de dos mil anys, sentint la força del vent i l'embat del mar a través de les fustes i el cordam d'unes barques molt bregades pel temps, la secció Vela Llatina Carlos Barral us convida a provar-ho.

Més informació

La presència a les xarxes socials

Recopilem tot el material multimèdia i tenim presència a les xarxes socials

El dissabte 4 d'agost a les 11 del matí vuit patins i un total de dotze patinaires esperaven a la platja a l'Àgora dels Mariners, davant del Pes, esperaven la pujada de vent per sortir... mentre tant la "Torxa Olímpica" feia la seva presència per demostrar que l'important és participar.

Travessia 2012

Fede, Rocky i Laia, Camil i Barry, Neus i Maria, Inglada, Quim Vidal, Albert Vidal, Pere i Àlex Bertran van pujar als seus patins rumb al Prat. Bufava llevant i el vent a la sortida ens va obligar a fer el primer bordo a l'alçada del Sanatori. Vam anar avançant a poc a poc i de tant en tant haviem de tornar a fer bordos per compensar l'abatiment.

Vam gaudir dels paissatges de la costa passant el Port de Segur, Cunit, Cubelles, Vilanova i la Geltrú, Sitges i a l'alçada del massis del Garraf ens vam quedar quasi sense vent... Vam arribar a Castelldefels a dinar a les 17 h. Allà la gana ens va fer devorar ràpidament uns entrepans i van continuar al Prat. va pujar una mica el vent i vam arribar a la platja pratenca cap les 19 h.

Allà ens vam dutxar i canviar de roba i en Rocky ens va preparar una deliciosa sípia amb patates i la Maria Inglada uns exquisids pastisos.
L'animada tertúlia es va perllongar fins tard i finalment la son va vèncer els mariners i marineres que vam fer nit a la sorra a peu de patí.

L'endemà, diumenge, ens vam llevar de matí i després d'un bon esmorzar vam pujar als patins rumb a Calafell amb un fort llevant que va fer que la travessa fos força accidentada. Pràcticament la totalitat de patins va patir volcades.

La major part de patins arribaven a dinar a Cunit a les 14 h, excepte el que manava el campió d'Espanya i de Catalunya, Jordi Sánchez, que degut a la seva experiència i perícia va arribar directament al Varador de Calafell sobre les 13.30 h.

Havent dinat els patinaires vam posar proa a Calafell on arribavem a mitja tarda.

La travessa en patí és una activitat que realitzem cada. Per exemple, l'any passat vàrem realitzat la travessia Les cases d'Alcanar - Calafell.

Flickr_albumid=72157630950692172

Podeu fotos al nostre Flickr  de l'associació

Activitats des del 2010

Resum cronològic de totes les activitas realitzades.

Les nostres barques

L'Ecomuseu

Creiem que és molt important poder recuperar el passat mariner.