Assemblea de socis de la federació catalana

Dissabte 27 de novembre de 2021 la Federació Catalana per la Cultura i el Patrimoni Marítim i Fluvial ha celebrat a la seva de Calafell l'Assemblea Ordinària de la FCCPMF. Recordem que des d'aquest any 2021 la seu social de la federació és a la Destil·leria.

A les 9 varem oferir un esmorzar a la vintena d'assistents vinguts d'arreu de Catalunya, per tal d'agafar amb forces la primera assemblea després de la pandèmia.

A la reunió es van tractar diferents punts: l'informe sobre l'estat de la sol·licitut de declaració de l'art de navegar a vela llatina com patrimoni immaterial a l'Unesco; l'explicació del projecte de formació de formadors en vela llatina que s'ha engegat enguany a la zona de ponent; la proposta d'organització de la VI edició de la Festa de la Mar 2023 a Calafell que aquesta setmana s'havia presentat a l'ajuntament.

Destaquem la presentació del projecte de regates de vela i rem, amb la voluntat de crear una classe per a realitzar regates. Us adjuntem un enllaç per a consultar aquetsa interessant proposta .

En acabar vàrem poder compartair experiències amb els companys mentre degustèvem el dinar que varem oferir a tots els participants.

Diferents moments de la jornada