Bon Nadal 2013

Benvolgut amic de la mar,

El pròxim 30 de gener l'Associació Patí Català Calafell complirà 4 anys des de la seva fundació. En aquest poc temps hem fet possible, entre tots, fer néixer un somni; donar una forta empenta en la recuperació de les tradicions marineres de Calafell.

Al nostre mar calafellenc tornen a navegar els patins catalans, probablement l'embarcació d'esbarjo més tradicional i elegant de la costa catalana. També hem aconseguit que naveguin pel mateix mar tres embarcacions de vela llatina, recuperant les arts de navegació de les antigues barques dels mariners calafellencs.

Aquest 2013 hem creat una escola de vela de qualitat per formar a futurs navegants. D'ençà del mes de maig, centenars de nens han passat per l'escola i actualment ja s´ofereix com assignatura optativa pels nens i nenes d'ESO de l'IES Camí de Mar de Calafell. També s'ha aconseguit gràcies a la col.laboració de l´Ajuntament, tindre un varador permanent a la platja i d'aquesta manera poder navegar els socis tot l'any. A més, s'han organitzat regates i travesses en patí, el V Open de Vela de Calafell, la VI Trobada de Patí Català, el bateig de la barca “Carlos Barral”, l'exposició “Barques a la sorra. Mirades dels pintors, veus dels pescadors” i un munt d'activitats a la fira del Mar i a la seu de l'associació. http://www.paticatalacalafell.cat

Per a poder seguir amb aquesta noble tasca et necessitem!

Et desitgem unes molt bones festes i un feliç 2014!

Veure video

 

Si no veus bé la nadala pots accedir directament a youtube .