Campionat de Catalunya de patí a vela sènior 2016

El cap de setmana del 24 al 26 de juny 2016 s'ha celebrat el campionat de Catalunya de patí a vela sènior, organitzat pel Club Nàutic Tennis Calafell i l'escola de vela Calafell.

Amb una participació total de 61 esportistes vinguts de tot Catalunya, 23 de 1a i 39 de 2a categoria, el campió de Catalunya és en Quim Esteba, sots-campió Albert Batlleria, i Xavier Roca tercer. En segona categoria la guanyadora ha estat Nina Esteba (amb sòls 16 anys), Josep M. Aranau en segon lloc i Telmo Martínez en tercer.

Han hagut 5 participats representants del CNT Calafell en 2a categoria: Joan Pedemonte (6è classificat), Antonio Martínez (18è), Xavi Casamitjana, Jordi Rascado i Fede Delclos. Tot un èxit desprès que el patí a Calafell ha estat quasi desaparegut malgrat haver tingut un passat tant important durant l'esplendor del CN Calafell: hem tingut un campió d'Espanya calafellenc, hem tingut un dels únics fabricants de patins, hem tingut la flota patinaire més important de Catalunya...

Les jornades han estat magnífiques, amb molt bones condicions durant tots els dies.

En fi, tot un èxit organitzatiu i esportiu.

{flickr album=72157670199848426 display=slider}

Podeu veure totes les fotos del viatge al nostre Flickr

vídeo del Campionat realitzat pel canal Calafell Esportiu
Magnífic video del Campionat realitzat pel canal Calafell Esportiu, al nostre canal de youtube
Sortida

Sortida des de mar, amb el barco de comité de regata en primer terme.
Platja

Vista des del mar abans de la sortida del primer dia.
Pancartes als balcons

Entrega de premis de la primera categoria.

La única nota negativa ha estat la rebuda que han tingut els esportistes i les seves famílies vingudes d'arreu de Catalunya, amb pancartes contra els patins.

Pancartes als balcons