Desafiament 2021

La tercera edició del desafiament entre Calafell i Sant Salvador s'ha resolt aquest 15 d'agost amb una clara victòria de l'equip de Calafell: Calafell 23 - Sant Salvador 36. D'aquesta manera la preuada safata torna una altra vegada a ser custodiada per Calafell després de perdre-la en la passada edició 2020.

Recordem que la regata és corre sobre un triangle olímpic a una única mànega on a els primers regatistes de cada flota puntuïn segons l'ordre d'arribada i guanya l'equip que suma menys punts.

Els 10 primers classificats han estat:

  1. Jordi Maré - Calafell
  2. Joan Pedemonte
  3. Fede Delclós - Calafell
  4. Edu Sánchez - Sant Salvador
  5. Jaume Martí - Calafell
  6. Jordi Sánchez - Calafell
  7. Erik - Sant Salvador
  8. Pere Bertrán - Calafell
  9. Xavi Garrote - Calafell
  10. Iago Riart - Calafell

En aquesta edició han participat 46 regatistes, 20 de Calafell i 26 de Sant Salvador, l'amfitrió. Ha estat tot un èxit per quantitat (en 2019 van ser 26 esportistes ia la segona 36), qualitat (figuren regatistes com Jordi Maré o Joan Pedemonte, fins i tot Jordi Sánchez) i diversitat (experimentats i novells, sèniors i júniors, dones i homes).

L'any vinent, com a guanyadors i, per tant defensors del títol, el desafiament l'organitzarem a Calafell.

Podeu veure l'article de la jornada de Jordi Maré a CMDSport.com

logoCMDSport

El guanyador i peridista de la revista CMD Sport, en Jordi Maré González, viu a Calafell malgrat navega a Sitges. És un veterà i experimentat patinaire (33è al campionat del 2021) que sempre havia estat vinculat al Club Nàutic Calafell fins a la seva "desaparició".
El seu pare, Jordi Maré Salvador, va ser també un destacat patinaire i va ser comodor del Club des del 1970 fins el 1983, època en la qual l'escola de vela va tenir el seu màxim esplendor i va ser un exemple nacional. Va ser vocal del comité esportiu de la Federació Catalana de Vela i president de l’adipav.

Tota una família vinculada a la història del patí a Calafell.

Visiteu el nostre canal de Flickr amb totes les fotos de la jornada.