Estrenem nova imatge corporativa

Com tots sabeu, la nostra associació va néixer el 2010 amb una autèntica passió per la mar i la navegació tradicional amb el patí català.

Aquesta passió per la mar ha crescut i en aquests moments s'està portant a terme una important tasca de recuperació del patrimoni històric marítim del nostre poble amb altres tipus de embarcacions a més del patí català. Ja formem part de la Federació Catalana per la Cultura i el Patrimoni Marítim i Fluvial, fet que ens consolida com associació i revaloritza les tasques que tots estem fent.

També s'ha creat una escola de vela de patí català i vela llatina.

S'ha creat el museu flotant a la nostre platja, i uns quants projectes més que s'estan treballant.

Aquest creixement va portar, fa un temps, a pensar amb un nom per a la associació que definís millor les tasques i que actués com a marca paraigües, el resultat va ser Mar Mític Mar Lúdic Calafell. Aquesta denominació agrupa les diferents activitats que ens uneixen i en un futur poder anar més enllà i arribar a ser una fundació. És per això que hem començat per donar forma gràfica a Mar Mític Mar Lúdic Calafell, amb una imatge corporativa que recull les actuals i futures activitats de la nostra associació.

Aquí Presentació MMML podeu veure la presentació de la imatge corporativa per a Mar Mític Mar Lúdic Calafell.

logo tamany gran

 

logo tamany gran

 

logo tamany gran

 

logo tamany gran