Lligams. Exposició de pintura col·lectiva

Artistes: Montse González Papiol, Coral Rivero, Sans Olmedo

Dates: del 19/novembre/2021 fins el 18/juny/2022

Lloc: La Destil·leria, Ecomuseu de la Mar, seu de l’associació Patí Català de Calafell

Les artistes calafellenques Montse GonzálezPapiol, Coral Rivero i Sans Olmedo ens ofereixen una mostra de la seva obra a l’espai renovat de la Destil·leria, la seu de l’associació Patí Català de Calafell Vela Llatina Carlos Barral.

“Lligams” és una exposició pensada específicament per aquest espai singular en el que les obres de les tres pintores interactuen amb llenguatges diversos i complementaris: Sans Olmedo generant les imatges visuals que la memòria vol guardar dels seus lligams familiars amb el món del mar i la pesca, Montse González investigant les imatges que genera la percepció emocional del paisatge , i Coral Rivero amb una aproximació a l’experiència de l’espai a partir de l’abstracció.

“La Destil·leria Ecomuseu de la Mar”, carretera del Sanatori 3,43820 Calafell Tarragona

L’exposició es podrà veure fins al 18 de juny del 2022, visites guiades tots els divendres a les 18h amb reserva al WhatsApp: 628307943.

Aquí teniu una guia de l'exposició

Lligams. Cartell exposició

Cartell de l'exposició.

Inauguració

El divendres 19 de novembre, davant un nombrós públic, es va fer la presentació de l'exposició a càrrec de l'Helena Rotés, professora d'Història de l'Art i sòcia de l'entitat i amb lka presència de les tres artistes calafellenques. També vam comptar amb una performance a càrrec de Maria Stoyanov.

#Informatius Exposició “Lligams”, amb obra de tres pintores de Calafell: Maria Josepa Sans Omedo, Coral Rivero i Montse Gonzàlez Papiol, es pot visitar a la Destil·leria Eco Museu de la Mar de Calafell fins al 18 de juny de l´any vinent. També es pot visitar l´exposició "Miratges". Els oferim un recull d´aquestes mostres expositives. https://fb.watch/9so082pBZp/ https://fb.watch/9snkIU1qR_/ https://www.facebook.com/watch/?v=637724877243306&ref=sharing

{facebook}https://www.facebook.com/watch/?v=637724877243306|600|450|0{/facebook}

Reportatge de la inauguració a Calafell.tv - Calafell Ràdio.

Diferents imatges de la jornada inaugural