Fes-te tripulant

Fes-te tripulant!

Campanya de captació de tripulants

Som un grup de gent que en el nostre temps lliure ens dediquem a restaurar barques antigues per tornar-les a la mar i socialitzar-les, formem marines i organitzem artefactes culturals relacionats sempre amb la mar.

En aquest moment tenim 8 barques restaurades de les quals cada any 2 estan a la Destil.leria per manteniments profunds. Les barques son de 7 a 8 m d'eslora i 4 de menys de 5 m. Les petites serveixen per aprendre a navegar amb vela llatina, les grans les utilitzen els seus tripulants per navegar tot l'any, per anar a les trobades de vela llatina arreu de Catalunya i per fer els batejos de mar els dissabtes.

Cada barca gran costa anualment aproximadament 2400€ i tenen 4 tripulants que cada un aporta 600€. Totes les reparacions importants en la vida de l'embarcació les costeja l'associació.

Altres maneres de participar en l'associació es fen-se soci que son 50€ que pot participa en les activitats socials i cultural i pot venir esporadicament als batejos de mar dels dissabtes que sortim a navegar.

Cada divendres de tardor, hivern i primavera, a la tarda de 16 a 20 h, fem els tallers a les drassanes de la Destil.leria, carretera del Sanatori 3 Calafell, per restaurar i mantenir les barques.

En aquest moment l'associació tenim 18 barques antigues, 6 restaurades, 2 en procés i 10 per restaurar.

Fulletons de diferents activitats de l'associació