Jornada de portes obertes 2016

Dissabte 8 d'octubre l’Associació del Patí Català de Calafell va presentar el nou programa d'activitats culturals per la temporada Tardor/Hivern amb una jornada de portes obertes a la seu de la Destil·leria.

Portes Obertes

Els socis i amics interessats van poder visitar les instal·lacions de l’edifici de l’antiga Destil·leria del carrer Sanatori adaptada com a espai expositiu, on es podran dur a terme les activitats de restauració de les barques de pesca que es van recuperant. Aquest dissabte es va presentar el projecte de restauració de la barca “La Julieta” propietat de la família de Can Pilis.

Ens van informar que tots els matins de dissabte es faran “bateigs” de vela llatina per als neòfits navegant amb les barques “Carlos Barral” i “La Peregrina” i de l’inici de recollida de llibres per a la “Biblioteca de la mar”.

Els assistents vam poder degustar una àmplia selecció de “tastets” de peix i marisc acompanyats de vi i cava servits per un grup de voluntaris de l’associació. Va ser una presentació esplèndida de la “Taverna marinera” que estarà oberta tots els dimarts i divendres a la tarda per als que vulguin visitar l’espai. També vam gaudir de la projecció d’un clàssic del cinema musical, “The five pennies” .

La vetllada va ser un gran èxit d’assistència i tots, organitzadors i assistents, ho vam passar d’allò més bé!

 

Flickr_albumid=72157671550726453

Podeu veure totes les fotos del viatge al nostre Flickr .

Podeu veure el video del projecte de restauració.

La propera activitat a la Destil·leria serà el 26 de novembre amb la “Cerimònia de l’Oli Novell”.