L’Escola de Vela de Calafell, primers al Campionat de València

L'ànima de la nostre Escola de Vela, en Jordi Sànchez (amb Alberto Torné) i Sergi Cadenas (amb Oriol Nuet), han quedat classificats en primer i segon lloc respectivament del Campionat de Vela de València en la categoria F18, celebrat el 22 i 23 de març  al club de regates de Poblamarina, València.

Els campions del campionat

 

Les condicions meteorològiques varen ser molt muy inestables, fins el punt que sòls es varen poder realitzar dues proves.

Aquesta era la primera regata de la temporada 2014 per als dos calafellencs, “i no podia començar de millor manera” afirmen. Aquesta temporada esdevé una temporada clau ja que aquest any al territori català es disputaran les competicions més importants de catamarà: la Copa d’Espanya, el Campionat de Catalunya i el Multi Europeu es realitzen a Catalunya (Cambrils, Tarragona i Castelldefels).

Calendari de regates de catamarà 2014

El calafellenc Sergi Cadenas, que també és secretari de la Federació Catalana de Vela, és l’actual campió de Catalunya i subcampió d’Espanya en Hobie Cat. I el també calafellenc Jordi Sánchez és el campió d’Espanya en Hobie Cat i subcampió de Catalunya. Així doncs, sembla que aquests dos regatistes de Calafell continuaran lluitant pels títols.