La FCCPMF serà present a Sète

Per primera vegada, la federació catalana per la cultura i el patrimoni marítim i fluvial FCCPMF serà present al festival marítim internacional "Escale è Sète".

logo FCCPMF

Durant aquesta Setmana Santa se celebra al port francès de Sète, un dels festivals marítims més importants de la Mediterrània. Es tracta de la tercera edició de l’anomenat “Escale a Sète”, on hi ha inscrites 120 embarcacions patrimonials de tot el món i una presència de més de 200.000 espectadors.

http://www.escaleasete.com/

Entre les embarcacions participants enguany hi participaran per primera vegada, quatre embarcacions en representació de la Federació Catalana per la Cultura i el Patrimoni Marítim i Fluvial. Les embarcacions sortiran direcció a Sète de diferents ports catalans on existeixen entitats compromeses en la conservació i la divulgació del patrimoni marítim. Una delegació doncs de més de trenta persones que arribaran o bé per terra o bé per mar per participar d’un festival internacional que, amb pocs anys, ja s’ha convertit en exemple a la Mediterrània de desenvolupament econòmic a través de la valorització del patrimoni marítim.

Lloc: Sète (Midi Libre – França)
Dates: del 18 al 21 d’abril de 2014
Ubicació: Port dels pescadors de Sète
Contacte: Andreu Clarós (606981919)