La restauració de la Lola

L'octubre del 2016 hem iniciat els treballs de posta a punt de la Lola per tal que pugui tornar a navegar la temporada vinent a plena forma.

 

Farem una posta a punt del motor, que realitzarà el Guillermo, un soci entès en motors per la seva professió i afició.

També hem de restaurar les zones malmeses del casc, que realitzarem amb voluntariat però amb l'assessorament del mestre d'aixa i amic Emilio Morales. Ell també farà les tasques més difícils (com canviar la roa, el codastre, les quadernes i el gaó de proa, tasques que ja estan encarregades i contemplades en la subvenció del 2016 de l'Ajuntament).

La Lola és una rèplica d'una barca de pesca de Calafell que s'havia perdut. La rèplica es va fer a partir de la Rocamar, una barca de pesca de quatre metres i mig d'eslora, propietat del senyor Enrique Irazoqui. Cedida el desembre del 2010, va entrar a la seu el 28 de desembre del 2010.

Durant el 2011 es va restaurar i pintar com a la barca calafellenca Lola. El 19 de maig del 2012 es va batejar durant la Fira del Mar. El 26 de maig del 2012 va sortir a navegar per primer cop. Des de llavors ha estat navegant per Calafell, però ara necessita una nova restauració.

 

Flickr_albumid=72157674845349152

Podeu veure més fotos al nostre Flickr .