El llibre Deixant amarres

Dissabte 23 de febrer del 2021 vam fer la presentació online del llibre a través de la plataforma Zoom, amb més de 40 persones assistents.

Aquí podeu llegir un interesant i complert article sobre l'event que ha escrit en Jordi Salvador al blog de la federació:

https://fccpmf.blogspot.com/2021/01/deixant-amarres-cronica-de-quelcom-mes.html

Ja tenim a la venda el llibre DEIXANT AMARRES de l’Òscar Vidal.

El llibre explica amb fotos i la precisió de les dades els albors de l’associació Patí Català/Vela Llatina Carlos Barral.

El preu és de 20€ (destinats exclusivament per a sufragar les despeses d'edició).

Comandes al whatsapp de la Rosa Val: 628 30 79 43

Des de la seva creació fins el bateig de la Barrala.
El que s'explica en aquest àlbum és una petita història que va des de la creació de la associació del Patí Català de Calafell fins el bateig de la mítica Barrala. Tal com l'he viscut jo.

L'Òscar Vidal és un dels socis fundadors de l'associació. Sempre vinculat a la navegació a vela a Calafell, en especial el patí català dintre del Club Nàutic. També ha estat tripulant del Bot Salvavides durant més de 20 anys, dels quals 8 com a patró.

Presentació online del llibre. 23 de gener de 2021. Helena Rotés presenta el llibre amb l'autor i altres socis fundadors que parlen de l'entitat i els seus projectes de futur, la vela llatina i el patí a vela.
Més videos al nostre canal de YouTube.
Entrevista a l'autor. Més videos al nostre canal de YouTube.