Navegada tradicional al pantà de Sant Antoni

Navegada al pantà height=

El proper 30 de maig participem a l'activitat "Navegada tradicional al Pantà de St Antoni" organitzada per la Federació Catalana per la Conservació dl Patrimoni Marítim i Fluvial. Hi assistirem amb 4 bots i 5 patins de la nostra associació.

ANUL·LAT

El proper 30 de maig participem a l'activitat "Navegada tradicional al Pantà de St Antoni" organitzada per la Federació Catalana per la Conservació dl Patrimoni Marítim i Fluvial conjuntament la Xarxa de Museus Marítims de la Costa Catalana (cal recordar que el 6 de febrer de 2020 la cofradía de Calafell es va incorporar a aquesta Xarxa) i la Xarxa de Museus del Pirineu.

Navegada al pantà

Serem l'entitat més nokbrosa amb 4 bots (Pal i Fusa, Carpero, Pauot i Verge del Carme) i 5 patins a vela de la nostra associació, amb un total de 24 tripulants. També hi seran les entitats: Amics de la Vela Llatina de Calella de Palafrugell, A Tot Drap, Amics del Quetx Ciutat de Badalona, Gussiaires de Baix a Mar de Torredembarra, Arjau Vela Llatina de Cambrils i Club Nàutic Móra d'Ebre.

Aquesta activitat nova es vol lligar amb el patrimoni immaterial i ha estat molt ben acollida per les institucions lleidatanes i pirinenques, preparant activitats a terra i a l'aigua al voltant del pantà de Sant Antoni i el municipi de Salàs de Pallàs.

Adjuntem   dossier amb les activitats d'aquest Festival "El mar a la muntanya".