Participants de la Trobada

Relació d'embarcacions participants a la Trobada:

Carmen. Eslora: 8m. Patró: Jaume Pujol

Farigola. Eslora: 5,8m. Patró: Pere de Prada

Mestraló. Eslora: 5m. Patró: Joan Muñoz

Miquel Nansa. Eslora: 7,5m. Patró: Jordi Piqué

Nano. Eslora: 5m. Patró: Joan Aragones

Neisha. Eslora: 4,2m. Patró: Antonio Planas

Onawind Blue. Eslora: 4,7m. Patró: Ben Crawshaw

Sant Pau. Eslora: 10,5m. Patró: Josep Montmany

Virgen de Montetoro. Eslora: 5m. Patró: Josep M. Rodríguez

Xerina. Eslora: 5,4m. Patró: Jordi Salvador

Imatges dels bots participants al Port de Segur-Calafell, que ens va cedir amablemanet les seves instal·lacions i a qui estem molt agraïts.

{gallery}sig/Trobada2012/BotsParticipants{/gallery}

Hi ha altres embarcacions que no podran assistir-hi per diferents motius. Una d'ellas és el Sant Ramon, que esperem que aviat ens pugui visitar amb el seu patró, l'Agustí Martín. El Sant Ramon és un espectacular llaüt quillat construït l’any 1904. És un dels vaixells de vela llatina més antics i més grans d' entre els que naveguen per la Mediterrània.

Altres bots que tenien confirmada la seva assistèncioa i finalment no vàren poder venir son el Toni Sisterna, de Lluís Maria Rodríguez, o la Iolanthe, de Paco Delado. Menció especial al Xavier cano, que després de venir per carretera des de Cardona amb L'Anglesa es va haver de tornar.

Ells bots de la nostre entitat que participaran a la Trobada son:

Pal i Fusa:

Pal i Fusa
La "Pal i Fusa" va ser construïda el 2001 a partir de models tradicionals de la costa catalana. Va ser cedida a la nostre associació pel seu propietari, el Sr. Miquel Molina (L'Escala), i es va convertir en la nostre primera embarcació. Després de ser restaurada a les nostres drassanes per membres de l'associació, el 22 d'agost de 2010 va ser batejada i avarada a Calafell. Es va convertir, així, en la primera embarcació avarada a La Platja de Calafell aquest segle i després de més de mig segle des del darrer avarament.

Montserrat:

Montserrat
La "Montserrat" és un bot construït pel calafat Casimiro Colet als anys 40. Ha estat arreclada un parell de vegades. Propietat succesivament de C. Colet, Ramon Palau i Julià Guasch. Va ser cedia a l'associació l'agost del 2010 i, després d'un llarg procés de restauració a les nostres drassanes, finalment la batejarem el 19 de maig del 2012.

Lola:

Lola
El passat 28 de desembre del 2010 vàrem anar a buscar la "Rocamar" a Altafulla, una barca de pesca de quatre metres i mig d'eslora propietat del senyor Enrique Irazoqui. L'hem restaurat a l'associació i l'hem decorat igual de una barca de pesca calafellenca que s'hi semblava molt: la Lola del Melcior de Cal Gallego. La batejarem el 19 de maig del 2012.

Mar Mític:

Mar Mitic
Mar Mitic és un bot de fibra, i servirà com a embarcació de pràctiques per apendre a navegar. El batejarem també el 19 de maig del 2012.

El sardinal Sant Pau:

Sardinal Sant Pau

Fotos d'algunes de les embarcacions participants, gentilessa de Pere de Prada i Vicente García-Delgado.

{gallery}TrobadaVelaLlatina2012/PereDePrada{/gallery}