Travessia 2012 a El Prat

El dissabte 4 d'agost a les 11 del matí vuit patins i un total de dotze patinaires esperaven a la platja a l'Àgora dels Mariners, davant del Pes, esperaven la pujada de vent per sortir... mentre tant la "Torxa Olímpica" feia la seva presència per demostrar que l'important és participar.

Travessia 2012

Fede, Rocky i Laia, Camil i Barry, Neus i Maria, Inglada, Quim Vidal, Albert Vidal, Pere i Àlex Bertran van pujar als seus patins rumb al Prat. Bufava llevant i el vent a la sortida ens va obligar a fer el primer bordo a l'alçada del Sanatori. Vam anar avançant a poc a poc i de tant en tant haviem de tornar a fer bordos per compensar l'abatiment.

Vam gaudir dels paissatges de la costa passant el Port de Segur, Cunit, Cubelles, Vilanova i la Geltrú, Sitges i a l'alçada del massis del Garraf ens vam quedar quasi sense vent... Vam arribar a Castelldefels a dinar a les 17 h. Allà la gana ens va fer devorar ràpidament uns entrepans i van continuar al Prat. va pujar una mica el vent i vam arribar a la platja pratenca cap les 19 h.

Allà ens vam dutxar i canviar de roba i en Rocky ens va preparar una deliciosa sípia amb patates i la Maria Inglada uns exquisids pastisos.
L'animada tertúlia es va perllongar fins tard i finalment la son va vèncer els mariners i marineres que vam fer nit a la sorra a peu de patí.

L'endemà, diumenge, ens vam llevar de matí i després d'un bon esmorzar vam pujar als patins rumb a Calafell amb un fort llevant que va fer que la travessa fos força accidentada. Pràcticament la totalitat de patins va patir volcades.

La major part de patins arribaven a dinar a Cunit a les 14 h, excepte el que manava el campió d'Espanya i de Catalunya, Jordi Sánchez, que degut a la seva experiència i perícia va arribar directament al Varador de Calafell sobre les 13.30 h.

Havent dinat els patinaires vam posar proa a Calafell on arribavem a mitja tarda.

La travessa en patí és una activitat que realitzem cada. Per exemple, l'any passat vàrem realitzat la travessia Les cases d'Alcanar - Calafell.

Flickr_albumid=72157630950692172

Podeu fotos al nostre Flickr  de l'associació