Trofeu Retorn

El proper 22 d’agost es disputa la VII edició de la regata Open Vela com cada any, organitzada enguany pel Club Nàutic de Calafell. Dins la regata organitzem el I Trofeu Retorn de patí català.

El Trofeu de patins es ralitzarà durant 2 dies:

  • Dissabte es celebrarà una regata amb boies i, per la nit 21 hores, es celebrarà la festa blanca de la vela a l'hotel Kursaal, amb entrega de premis pels catamarans ( que sòls navegaran un dia)

  • Diumenge es realitzarà una travesia i, en finalitzar, hi haurà entrega de premis i paella.

Cartell regata

Adjuntem full d’inscripció i  instruccions de regata.

El preu de la regata d’open vela son 15 euros i inclou la festa blanca a la nit que aquest any es celebra al hotel Kursaal, mentre que el preu del trofeu retorn son 25 euros donat a que son dos dies i també inclou el sopar de la festa blanca. El preu de l’acompanyant per el pica-pica de la festa blanca es de 10€ que s’abonaran el mateix dissabte al hotel kursaal, però hi ha que avisar amb previ avis en el full d’inscripció de la regata per a tenir la previsió dels assistents.

 

Amb aquest trofeu volem recuperar la gran tradició patinaire de Calafell i l'esplendor del seu Club Nàutic.

Club Nàutic

El lliurament del full i pagament de la regata es fa a l’oficina del Club Nàutic de Calafell, situat al passeig marítim Sant Joan de Déu nº 127 (al costat del restaurant), pels matins de 11 a 14 i de 16 a 18. L’últim dia es el 20 d’agost.

 

Per a qualsevol dubte contacteu amb Sonia Armengou:
escolavelacalafell@gmail.com
629 21 36 97