Videos

Tenim un canal de youtube  on podreu veure aquests i altres videos, molts d'ells produïts per nosaltres.

Cerimònia de l'Oli Novell

Notícia de calafell.tv sobre la aquesta jornada oberta als socis i simpatitzants.

IV Trobada de Vela Llatina 2018

Notícia de calafell.tv sobre la Trobada i els actes d'en Carlos Barral.

Resum de la navegada de dissabte 2 de juny, realitzat per Josep Inglada.

Video enregistrat per Canal Calafell des del mar.

Els patins vàren acompanyar a les llatines en la Trobada. Video realitzat per Albert Ventosa.

Resum activitats 2017

Resum de totes les activitats realitzades durant l'any 2017, com sempre gràcies a tots els socis i simpatitzants. I sempre per apropar al màxim de gent la navegació a vela al nostre poble.

Temporal desembre 2017

El temporal "Anna" va arribar a Calafell la matinada de l'11 de desembre. Tot i estar previnguts, va causar força danys. Afortunadament no en el nostre varador.

III Trobada de vela llatina

Video resum de la Fira de Calafell.tv.

L'Enric Lucena ens visita amb el seu programa Catalunya Fricandera, de RAC105, en motiu de la XVI edició de la Fira del Mar, de la Trobada de Vela Llatina,del rossejat... Més info a: http://www.rac105.cat/2017/6/enric-lucena-calafell

Primera part del video realitzat per Canal Calafell on es mostren alguns moments de la jornada de dissabte, especialment l'exhibició del Bot Salvavides. Ha estat una jornada increible on totes les entitats marineres de Calafell hi han participat, amb la narració genial d'en Mèlich de tot el que succeïa a la platja i la coordinació del Centre d'Interpretació del Calafell Pescador.

España Directo de TVE1: conflicte al varador de Calafell

Reportatge del programa España Directo de TVE1, emès el 4/agost/2016, en relació al conflicte entre banyistes i patinaires al varador del Club Nàutic de Calafell.

Campionat d'Espanya de patí a vela 2016

El cap de setmana de Sant Joan, el 24, 25 i 26 de juny, les aigües de Calafell van acollir el Campionat de Catalunya de Patí de Vela. Video realitzat pel canal Calafell esportiu de l'Ajuntament de Calafell.

Thalassa

Vídeo de Thalassa del pasat dia 4 de maig de 2012 sobre la nostre associació i la tasca de restauració de les embarcacions que hem dut a terme.

Les persones de les barques

Vídeo produit el 2011 per Patí Català de Calafell. El llegat que ens han deixat els més grans: cuidar d'unes barques i d'una forma d'entendre i viure la Mar. Amants de la Mar com Josep Sans, Julià Guasch o Joan Verge.

Muntatge de l'umbracle de les veles 2012

Resum del muntatge de l'umbrascle de les veles construït al varador de la sorra durant la primavera 2012.

Mercat del Mar 2011

Resum de les activitats realitzades per la nostre associació dins el Mercat del Mar 2011.

Patí Català

Regata del CNC organitzada l'any 1968, al primer varador davant la confraria (gentilessa de la família d'en Joan Solé "Manila").

Campionat d'espanya de patí català, celebrat a Calafell el 1969 (gentilessa de la família Corrons).

Extracte del programa de TV3 "Espai Terra" del dia 12/3/2012, on visiten l'únic taller de patí de fusta català que hi ha. Descobreixen com es fabrica encara de manera artesanal aquesta embarcació, que fa relativament poc -80 anys-, va néixer al litoral barceloní. I comproven sobre l'aigua com es comporta un vaixell, que té l'al·licient de navegar només a vela, sense timó ni motor.

Extracte del programa de TV3 "QueQuiCom" del dia 1/10/2008 (capítol "Ciència a la platja"), on explica de manera molt clara i didàctica els principis del patí català i la seva navegació.

Interessant vídeo del CM Vilanova, on es veu perfectament la navegació en patí des d'una càmera inst·lada a bord.

vídeo de la travessa en patí Calafell - El Prat, realitzada per socis de l'associació del Patí Català de Calafell, en 2 etapes l'agost del 2012. La travessa en patí és una activitat que realitzem cada. Per exemple, l'any 2011 vàrem realitzat la travessia Les cases d'Alcanar - Calafell en 3 etapes.

El meu patí català, clip d'Alan Kanjo amb música de Toni Albors. Realitzat per Patí Català Calafell.

Vela llatina

Bateig de la Carlos Barral. Vídeo fet pels Apartaments Costa d'Or on es resumeix perfectament l'acte del bateig durant al Fira del Mar 2013.

Botament de la nostre primera barca de vela llatina, el Pal i Fusa, l'agost del 2010. Realitzat per Patí Català Calafell.

vídeo de la interpretació en directe de la cançó "Carlos Barral" per part del grup calafellenc "Els Buhos", durant l'acte realitzat a la seu de l'associació el dia 25 de novembre del 2011.

Altres vídeos

Calafell, l'evolució d'un poble. Interessant documental sobre la història de Calafell.

El viatge dels sardinals
Vídeo del programa Thalassa de TV3 "Els sardinals" emès el 3/11/2010. Ens embarquem en dos sardinals de vela llatina: el "Sant Elm", la barca de sardinal que van restaurar els bessons Xirau, i la "Santa Espina", la barca de sardinal de Pere de Prada.

Veure vídeo
El 26 de març del 2011 vàrem gaudir de la presència d'en Pere de Prada a la nostre seu, explicant la seva experiència en un esmorzar-tertúlia.

Les veles de Stintino
Vídeo del programa Thalassa de TV3 "Les veles de Stintino" emès el 17/11/2010. Fa 28 anys es va celebrar a Stintino la primera regata de vela llatina de Sardenya.  Actualment, el Circuit Mediterrani de Vela Llatina, pioner a Itàlia als anys 80 en el moviment de recuperació de les embarcacions tradicionals de pesca, s'ha convertit en tot un clàssic per als amants d'aquest tipus de navegació tradicional que, any rere any, s'apleguen al nord de l'illa.

Veure vídeo

Patí català
Vídeo del programa Thalassa de TV3 "El patí català" emès el 21/11/2008. Naveguem amb el patí català. Aquest veler, simple i divertit, continua atraient navegants a tot arreu.

Veure vídeo