Visita de l'escola La Ginesta 2021

El curs de 5è de l'escola La Ginesta de Segur ens ha visitat avui a la nostra seu.

Després de donar-los la benvinguda i explicar-los tot l'entorn de la Destil·leria, hem dividit als alumnes en 3 grups que han anat rotant en tallers diferents.

Un taller a la biblioteca, ubicada a les golfes, on hem explicat què fem a l'associació. Amb el suport de 2 videos hem explicat què és el patí català què és el patí català (com navega, com es construeix, la seva situació a calafell) i què és la vela llatina.

També els hem explicat el projecte de construcció de la barca Francisca, aprofitant la maqueta de més d'un metre que tenim.

Un taller de nussos al proxo davant les antigues cavallerisses, on hem aprés a fer 3 nussos bàsics: el ballestrinque, el nus pla i el nus de vuit, que s'han emportat en una cartolina

Un taller a les drassanes, on hem explicat les barques que tenim i cóm les restaurem. També hem aprés les parts bàsiques d'un vaixell

Fotos de la visita. Visiteu el nostre canal de Flickr.

La jornada ha estat magnífica, gràcies al comportament exemplar de tots els nens, als membres de l'associació que han pogut estar-hi (Vicenç, Mercé,  Josep S, Josep M, Andrés, Guillermo, Ton, Ismael, Miriam i Jordi R) i als mestres de l'escola.