XI Trobada Vela Llatina de l'Ametla de Mar

El divendres 8 de juliol de 2016, l'embarcació Peregrina de l'associació Patí Català Calafell - Mar Mític Mar Lúdic , va navegar des de Calafell fins al port de Riumar (municipi de  Deltebre) per a participar a la Trobada de Vela Llatina del Golf de Sant Jordi que organitza anualment l’entitat Vela Llatina La Cala de l’Ametlla de Mar. La tornada va ser complicada pel fort vent, havent d'ajornar-la fins el 18 de juliol.

 

Van assistir-hi un total de 21 embarcacions aparellades amb vela llatina. La majoria provenien del Principat i del País Valencià, però dos dels bastiments participants tenen port al Rosselló, fet que donà un caire internacional a la trobada.

Us deixem amb unes imatges espectaculars de la navegació pel riu d'aquestes embarcacions tradicionals que a Calafell sòls podem veure antigues imatges en blanc i negre.

 

Flickr_albumid=72157671258773125

Us deixem amb unes imatges espectaculars de la navegació pel riu d'aquestes embarcacions tradicionals que a Calafell sòls podem veure antigues imatges en blanc i negre al nostre Flickr .