Mar Lúdic

El patí a vela

Relació cronològica de les notícies de l'associació relacionades amb el patí a vela.

Els aiguats del 5 de juny, que van afectar al Baix Penedés i Garraf, va malmetre el varador. No hem de lamentar, però, danys materials.

Recordem que el varador està al costat de la carrerada d'en Ralet.

Aiguat 5 de juny 2018
Aiguat 5 de juny 2018
Aiguat 5 de juny 2018
Aiguat 5 de juny 2018
Aiguat 5 de juny 2018
 • Aiguat 5 de juny 2018
 • Aiguat 5 de juny 2018
 • Aiguat 5 de juny 2018
 • Aiguat 5 de juny 2018
 • Aiguat 5 de juny 2018
 •  

  En Jordi Maré, periodista i director gerent de CMDsport.com, ha realitzat una entrevista a Pere Bertrán, president del Patí Català Calafell amb motiu de la calçotada feta el 17 de febrer a la seu de la nostre entitat.

  Llegeix més...

  Després de finalitzar la travessia a Catalunya en patí, enguany ens proposem fer la volta a Formentera entre el 28 de juny i el 2 de juliol. Serem 8 patins i 12 patinaires: Pere-Quim, Fede-Guille, Camil-Àlvaro, Jordi R, Jaume M, Carlos, Antonio, Albert V.

  La idea és fer la volta en trews dies: Es Savina - Mitjorn; Mitjorn - Es Pujols; Es Pujols - Es Savina.

  Els patins els traslladarem en vehicles amb remolc i embarcant amb els ferrys.

   

  Aquest 18 d'octubre ha estat fatídic pels patins al nostre varador. Una forta tempesta d'aigua i vent, que ha passat per sobre de tot Catalunya el 18 d'octubre, ha fet volar varis dels patins del nostre varador.

  Malauradament ha fet importants a un patí, el "Mercé", i ha trencat el pal d'un altre, el "Melbourne".

  Llegeix més...

  El 29 d'agost ha sortit publicada una notícia als mitjans, arrel d'una comunicació de l'ajuntament que després va esmenar, on s'anunciava el tasllat de l'escola de vela i dels patins l Port de Segur.

  La notícia ha generat molts comentaris espontanis a les xarxes per part de simpatitzants del patí.

  Notícia al facebook

  Nosaltres, en la nostre prudència que creiem ens ha caracteritzat durant tot el conflicte, esperarem a la reunió a la que finalment ens ha convocat l'alcalde per al dia 14 de setembre (després de demanar-la per tots els canals possibles durant tot el 2016 sense cap mena de resposta!).

  El problema arrenca el desembre del 2015 quan ens comuniquen de manera unilateral que hem de marxar de la confraria i ens traslladen al carrer Àngel Guimerà. En aquest lloc els veins fan una oposició frontal amb actes incívics que ens recomanen no instal·lar-nos allà. Davant la manca d'espai, l'Escola de Vela i el Club Nàutic ens acullen. Però aquí hem tingut la oposició frontal d'alguns veins (amb actes que podem qualificar de greus). Fins avui. I sense cap resposta per part de l'Ajuntament.

  Llegeix més...

  La temporada 2016 serà recordada per a tots els amants de la vela i la mar a Calafell per tots els actes relacionats amb la ubicació del varador, després del trasllat forçat des de l'ubicació que sempre haviem tingut al costat de la confraria.

  Llegeix més...

  Formentera

  Aquest estiu estem preparant la Volta a Formentera en patí.

  Activitats des del 2010

  Resum cronològic de totes les activitas realitzades.