Jordi Sánchez, guanyador de la Copa Catalana 2022 de patí

Aquest cap de setmana 30/4 i 1/5 s'ha celebrat a Badalona la Copa Catalana de patí a vela amb una participació total de 67 esportistes i una important delegació de cinc patinistes de Calafell: Jordi Maré, Jordi Sánchez, Jordi Lamarca, Jaume Martí i Federico Delclós.

El guanyador de l

El nostre flamant guanyador al cente de la imatge. Fotos al nostre canal de Flickr

Destaquem que Jordi Sánchez s'ha proclamat el guanyador a la 2a categoria en el seu debut a la categoria. En Jordi és un jove però molt experimentat navegant que aquest any ha saltat a la classe patí provinent del catamarà. També és el nou constructor de patins associat amb Patívela.cat.

En primera categoria Jordi Maré ha quedat setè i Jordi Lamarca vuitè.

Jordi Maré és un veterà i experimentat patinaire calafellenc que va guanyar l'anterior edició de la Copa Catalana 2021. Jordi és fill del mític Jordi Maré, la persona que va catapultar al Club Nàutic Calafell al més alt nivell esportiu durant les dècades del 1970 i 80, on destaca el campió d'Espanya de patí de segona categoria Mariano Sancho.

Jordi Lamarca és un veterà patinaire de 76 anys i que ha estat l'únic patinaire que ha guanyat 9 vegades el campionat d'Espanya de patí. Enguany participa als campionats de la mà del Club de Mar Calafell.

Podeu veure un complert article del mateix Jordi Maré a la seva revista CMD Sport

logoCMDSport