Curs de formadors de vela llatina

Aquest és el primer curs de formació de formadors que organitza la federació dins una estratègia formativa per aconseguir fer perviure l'art de navegar a vela llatina.

{flickr album=72157719960731464 display="slider" align="center"}

Fotos i videos del curs al nostre canal de Flickr

Aquest curs ha estat impartit per en Vicente García-Delgado i ha tingut lloc durant els caps de setmana del 18 de setembre al 3 d'octubre a Calafell amb el suport de la Diputació de Tarragona. En ell han participaran sis persones de diferents associacions de la costa de ponent catalana, tots ells navegants i coneixedors pràctics de la navegació amb vela llatina: Joan Muñoz de L'Ametlla; Oriol Esteve de Cambrils; Raúl Flores i Jordi Pagés de Torredembarra; Enric Prat i Jordi Rascado de Calafell.

Per fer aquests cursos s'ha creat material formatiu específic tan en suport digital com gravacions, amb la producció de 10 vídeos on s'expliquen les diferents tècniques i maniobres.

Durant les sessions formatives s'ha proporcionat materials perquè aquesta primera fornada de nous monitors pugui impartir formacions inicials i de perfeccionament a nous mariners.

La formació s'ha estructurat en caps de setmana intensius amb una part pràctica a port (preparació de l'embarcació) i navegació a mar (totes les maniobres, condicions mde mala mar i seguretat, etc) durant els matins i una part teòrica a les tardes.

Els alumnes hem aprés molt i hem compartit grans moments entre els companys i amb en Vicente, una gran persona. A més, el darrer dia va coincidir amb el seu aniversari!

Video promocional de la federació