Èxit del clínic de patí

Els dissabtes dies 31 d'octubre i 7 de novembre es va celebrar el clínic de patí a vela, organitzat pel Club Nàutic-Tennis Calafell i impartit per en Jordi Maré, un autèntic crack i veterà patinaire del Club Nàutic Calafell.

 

{flickr album=72157660646199872 display=slider}

Podeu veure totes les fotos del viatge al nostre Flickr .

El primer dia va estar un dia fabulós per a la navegació: bon vent, bona mar, bona temperatura, bon sol... i una jornada molt aprofitada amb en Jordi Maré. La jornada va començar amb una revissió teòrica de diferents conceptes de navegació a les instal·lacions del CNT Calafell i una part pràctica de preparació del patí a la sorra. Després, a mig matí, vàrem sortir a mar a navegar sota la supervisió d'en Jordi, que anava en llanxa a motor i que havia muntat un petit circuit barlovent-sotavent. Vàrem realitzar un seguit de mini-regates practicant la sortida i la navegació en els diferents rumbs.

El segon dia va ser també un dia primaveral, encara que amb un vent més fluix. Això va fer que allargèssim la part pràctica a la sorra, explicant les maniobres a terra revisant i preparant els patins dels participants. Després van muntar un triangle i vàrem navegar sempre sota la supervisió d'en Jordi des de l'embarcació a motor.

En finalitzar el curs es va fer entrega d'un obsequi al monitor, una maqueta del Bot Salvavides de Calafell.

GENIAL!!! Gràcies Jordi i tot l'equip del Club Nàutic i de l'escola de vela!

Tenim la intenció d'anar fent regates durant tot l'any, amb la idea d'arribar a la cita del Campionat de catalunya a celebrar el juny amb una flota de patinaires calafellencs.