Visita de la Fundació Santa Teresa

Avui hem tingut l'honor de rebre la visita dels alumnes del centre assistencial ubicat a la Masia de la Sínia per a persones amb discapacitat. Ha estat un matí molt especial.

Després de donar-los la benvinguda i explicar-los tot l'entorn, hem entrat a l'espai de la Destil·leria on hem vist les barques, les seves parts i noms, com les reparem... I també cóm es navega amb la maqueta articulada i el ventilador per a moure les veles.

Visita del centre La Sínia de la Fundació Santa Teresa Visita del centre La Sínia de la Fundació Santa Teresa Visita del centre La Sínia de la Fundació Santa Teresa

També hem vist els vaixells clàssics que naveguen a Catalunya amb el diorama mecanitzat de la federació catalana.

Visita del centre La Sínia de la Fundació Santa Teresa

Ja fora, al porxo davant les antigues cavallerisses, hem aprés a fer 2 nussos mariners bàsics: el nus pla i el nus de vuit. I el "vara vara" amb el cabestrant instal·lat a l'entrada!

Visita del centre La Sínia de la Fundació Santa Teresa Visita del centre La Sínia de la Fundació Santa Teresa

A la capella hem explicat què fem a l'associació, veient i explicant cóm era el Calafell d'Abans. També hem vist un video sobre el patí català què és el patí català i la vela llatina. I, com no!, hem parlat de la Francisca, com no!

Visita del centre La Sínia de la Fundació Santa Teresa

Al final hem gaudit un moment de xerrada mentre menjàvem una coca a la fresca.

Visita del centre La Sínia de la Fundació Santa Teresa

Fotos de la visita. Visiteu el nostre canal de Flickr.

Creiem que tots hem après molt i ens ho hem passat molt bé!